Luotu ajamaan

Viime toukokuussa sain ajokortin ja sen jälkeen on tullutkin kivasti kilometrejä mittariin. Yksi parhaista kesäreissusta oli tän kesän mun ja Arnoldin roadtrip! 


Aloitettiin roadtrip kaameessa rankkasateessa, ihanaa… Rankkasateesta kumminkin selvittiin hiljaa köröttelemällä ja lopulta päädyttiin Turkuun serkun nurkkiin pyörimään. Mikä ois voinu olla mukavampaa kuin nauttia jäätelöä kauniina hellepäivänä aurajoen rannalla hyvässä seurassa? Ei ainakaan sillä hetkellä ois voinu tuntua mikään mukavammalta! Matkan kuitenkin täytyi jatkua ja seuraavana kohteena oli Pori ja Yyterin hiekkarannat.

Ajantaju katosi kokonaan rannalla ja seuraavaks olikin jo kiire syömään ennenkuin ravintolat meni kiinni. Onneksi kuitenkin ehdittiin ihan hyvin syömään ja sen jälkeen oli mukava nauttii hotellin sängystä. :pViimeisenä saavuttiin Tampereelle, jossa päästiin heti shoppailemaan. Illalla nautittiin hyvästä ruuasta ja lämpimästä kesäillasta tammerkosken rannassa. Siihen oli täydellistä päättää roadtrip. Neljän päivän miniloma meni ihan liian nopeesti, mutta toisaalta oli kiva palata kotiin toipumaan reissusta. 

Oli niin hienoa tehdä pikkuveljen kanssa tollainen reissu, koska ei tiedä taas milloin seuraavan kerran päästään reissuun yhdessä. Taas tuli lisää hyviä muistoja mitä muistella sitten keinutuolissa vanhana... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti