Hyvää joulua!Mun loma alkoi kunnon siivouksella, jonka jälkeen keskityin vaan rentoutumaan ja lomailemaan Pyryn ja perheen kanssa. Lauantaina vietettiin kotikotona ennenaikainen joulu ja sunnuntaina lähdettiin ajamaan Kuopioon. Kuopiossa nautittiin Pyryn kanssa kahdestaan hotelliyöstä ja sen jälkeen ajettiin Rovaniemelle. Reilu 800 kilometriä tuli ajettua ja huomenna luvassa toinen samanlainen matka. Ainakin istumalihakset treenaantuu... :D

Koko joulu on mennyt niin nopeasti ja mukavasti. Tää on ehdottomasti ollut paras joulu ikinä. ♥ Vaikka täällä Pyryn isovanhemmilla onkin ollut tosi mukavaa niin ihanaa päästä huomenna omaan kotiin ihan vain Pyryn kanssa kahdestaan. 

Täytyy nyt tietenkin vähän puhua joululahjoistakin... Paras joululahja oli ihan ehdottomasti se, että Pyryn intti on ohi! Saatiin lahjaksi myös matkarahaa Prahaa varten, suklaata, lakanat ja kaikkee muuta kivaa. :) Sain vihdoinkin Pauli Aalto-Setälän Innostus-kirjan ja nyt vain odotan sopivaa hetkeä että pääsisin lukemaan sen. Lahjojen määrän perusteella oon kyllä ollut tosi kiltti tyttö tänä vuonna!

Haluun toivottaa vielä teille kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti