Aina matkalla jonnekkin

Muuton jälkeen on ollut kaikenlaista tekemistä enkä vieläkään oo ehtinyt päivittää blogiin hiihtolomareissun tunnelmia. Onneks nyt ehdin vihdoin ja viimein! :)
Käytiin perheen kanssa vähän lomailemassa Tallinnassa. Meidän Prahan reissun innoittamana äiti löysi tosi kivan huoneistohotellin aivan Tallinnan vanhan kaupungin torin laidalta. Oli kivaa olla Tallinnassa kerrankin pidempään kuin maksimissaa päivän. Tolla reissulla ehti rentoutuu, nauttia perheen seurasta ja totta kai hyvästä ruuasta. Reissu oli shoppailupainoitteinen, mutta ei se ainakaan mua ja Arnoldii haitannu. :p

Pitkään aikaan ei oo ollut mitään iloa oikein valokuvata kuin sain sitä ihan tarpeeks tehdä töiden puolesta viime syksynä. Prahan reissussa onneks sain innostuksen takaisin ja nyt on taas kiva kuvailla ihan vaan omaks ilokseen ja vähän pikkuveljenki ilokseen… No mutta kukapa ei nyt nois komeeta ja  ihanaa 13-vuotiasta kuvailis mielellään. :)

Tallinnan reissu oli mukava irtiotto arjesta ja sen jälkeen päästiinkin Pyryn kanssa muuttohommiin. Onneksi nyt alkaa olemaan jo tavarat paikoillaan ja seuraavaksi täytyy vain miettiä tupareita! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti